Foto: Marco van Rijt
Shoppegalleri

15 beige favoritter til dig, der er besat af beige

af Josephine Aarkrogh 16/01/2020
Er du også besat af farven beige? Influencere, modehuse og resten af verdens modeinteressenter bader for tiden i beige items, og derfor har ELLEs moderedaktion har samlet 15 beige favoritter, som du helt sikkert kan finde plads til i garderoben.

Farven (eller ikke-farven) beige er overalt i modebilledet lige for tiden, og hvis du klikker ind på din "opslag du synes godt om"-fane på Instagram, vil du garanteret opdage, at du også er faldet i den beige-elskende fælde. 

Vi kan faktisk slet ikke klikke ind på hverken modemagasiners hjemmesider, Instagram eller diverse webshops uden at få den beige farve kastet i hovedet, og både influencere, modehuse og de modeinteresserede verden over bader for tiden i beige.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Farven, eller nuancen som nogen ville kalde det, kan nemlig sammensættes med alle de farver, som du i forvejen har liggende på dine hylder i dit garderobeskab. Og derudover er farven også genial til et tone-i-tone og lag-på-lag-look, hvor du kan lege med de forskellige beige items, du har. 

Måske du er til et helt beige look? Måske du blot ønsker at have enkelte beige dele på? Alt er tilladt – bare det er beige.

Læs også: 10 sporty hverdagsitems under 1000 kroner

ELLEs moderedaktion har samlet 15 beige favoritter, som du helt sikkert kan finde plads til i garderoben.

Så klik løs i galleriet og find ud af, om pengepungen skal spare sammen til det næste gode køb.

Psst! Fordi beige i øjeblikket har overtaget modebilledet, har vi selvføgelig sat ekstra stor fokus på farven i magasinet denne måned. Så har du lyst til at blive endnu klogere på, hvordan du styler dine beige items på kryds og tværs og finde de bedste beige-inspirationskilder på Instagram?  Så slå op på side 60 i januarmagasinet og læs meget mere om vores besættelse af den populære farve.