13 festlige sommerkjoler til vores lockdown comeback
Foto: @emilisindlev & PR
Shoppegalleri

13 festlige sommerkjoler til vores lockdown comeback

af Josephine Aarkrogh & modeassistent Isabell Bork, redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 23/04/2021
Sommerfester, middage på terrassen og et glas rosé i solen på din yndlingsrestaurant - det bliver alt sammen (forhåbentlig) snart en realitet! ELLEs modeteam har derfor fundet 13 bud på festlige sommerkjoler til vores lockdown comeback.

Vi går lysere tider i møde, og det betyder selvfølgelig også at, det er tid til at lægge joggingtøjet og de store sweatre på hylden og i stedet finde de festlige sommerkjoler frem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har længe ventet på dagen, hvor vi kunne puste støvet af vores sommerstiletter og hoppe i vores allerfineste sommerkjole. Genåbningen af Danmark er begyndt, og vi går snart ind i maj måned, som forhåbentlig kommer til at byde på skønne restaurantbesøg og tid med dem, vi elsker.

Læs også: Spar op til 80% på Baum und Pferdgarten i weekenden

Tænk gerne Cecilie Bahnsens feminine detaljer og Jacquemus’ lækre elegance. Style din sommerkjole med et par farverige sandaler eller gå efter et par chunky, knæhøje støvler for at give kant.

Læs også: H&Ms nyeste designsamarbejde sender os øjeblikkeligt sydpå

ELLEs modeteam klæder dig på til et comeback fra lockdown på allerbedste vis – og vi har derfor fundet 13 bud på festlige sommerkjoler, som du kan nyde genåbningen af Danmark i.

Swipe løs og find din nye sommerkjole!