Shoppegalleri 13 bløde striktrøjer vi ikke kan leve uden

Foto: Marco Van Rijt

Kulden er for alvor begyndt at melde sin ankomst, og derfor findes der intet bedre end at få købt en vamset, god strik, som både kan bruges til hyggeaftner derhjemme, hverdagene på jobbet eller til aftenarrangementer.

Derfor har vi fundet 13 af vores yndlingsstriktrøjer - og vi er med det samme begyndt at spare op, eller endnu bedre: Skrive dem på ønskelisten.

Det gode ved striktrøjer er, at du kan style dem på så mange forskellige måder. Det klassiske look med jeans og en god strik fungerer stadigvæk rigtig godt med et par høje støvler, sneakers, eller hæle. Sæt et par feminine smykker til hvis du vælger en strik, der er oversized og ikke tætsiddende - alt afhængig af smag og behag.

Læs også: 10 grå styles til et tone-i-tone efteråslook.

Hvis du ligger inde med en silkestropkjole eller nederdel, kan du vælge at kombinere den med en strik i samme farveskala for at få et mere elegant vinterlook til aftenbrug, eller arbejde.

En god blazer kan styles udover strikken for at få et look med lidt mere kant - og med et par rå støvler og herrebukser har du skabt et cool, herreinspireret look.

Et sidste lille trick du kan få med på vejen: Bruge din strik udover endnu en strik á la lag på lag. Tag fx en turtleneck under din cardigan eller brug en strik over skuldrene som en sej detalje og en anden form for tørklæde.

Se de 13 bløde striktrøjer vi ikke kan leve uden i galleriet herunder:

13 bløde striktrøjer vi ikke kan leve uden

 

Relaterede artikler