Siws favoritter: 12 styles med cool 70’er-vibes

Foto: PR

Hvad bedre end et tilbageblik på moden op gennem de seneste mange årtier når tøjkrisen kradser? Jeg selv elsker at dykke ned i fortidens tendenser, stemninger og stylinger, når jeg vil inspireres til nye looks eller nye måder at sammensætte min garderobe på.

Og særligt 70’ernes cool mix af mønstre, materialer og farver inspirerer mig for tiden til at hoppe i flere farvede items og springe ud i mere mønstermix. Vil du også med på 70’er-stilen så gå efter lækre materialer såsom ruskind, denim og læder. Mix og match forskellige mønstre i lag-på-lag og tilføj massive accessories såsom chunky øreringe og store solbriller - og benyt gerne dit silketørklæde som hårbånd.  

Den blomstrede kjole ville jeg style med en rå denimjakke og et par ruskindsstøvler - eller et par cool jeans under og et bælte i taljen for at skabe et feminint look med et råt twist.

Sammen med et par denim-jeans ville jeg kombinere den chunky strik med en stribet trøje under i selvsamme farvenuance som strikken og herigennem skabe et afslappet, men cool look.

Læs også: Helena Christensen laver capsule-kollektion i samarbejde med H&M

Den skønne læderjakke ville jeg elske at mixe med en maxikjole og et par sneakers for at danne et kontrastfyldt look, der balancerer mellem det elegante og jordnære.

Har du også mod på at hoppe i 70’er-inspirerede styles? Så endevend gerne din garderobe og kombinér den på ny vis - eller se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere.

70'er-inspirerede styles-elle-dk

Relaterede artikler