Siws favoritter 12 festlige styles til nytårsoutfittet

Foto: PR

Guld, sølv, glimmer og festlige vibes så langt øjet rækker – alt hvad det perfekte nytårsoutfit i den grad emmer af. Men har tøjkrisen også banket på hos dig?

Så læs med og lad dig inspirere af mine favoritter til det ultimative nytårsoutfit - for der er stadig tid at løbe på…

Jeg elsker kjoler – og derfor falder mit valg år efter år på en festlig kjole, når jagten på årets nytårslook iværksættes. Og så må den gerne være feminin med et strejf af guld, sølv eller glitrende detaljer. Rotate-kjolen med de smukke krystalbesatte knapper har for mig det perfekte mix af skarpe snit, en feminin silhuet og et twist af glitter

Som bekendt; less is more – bare ikke nytårsaften ifølge mig. Jeg vil gå all in på funklende, chunky øreringe, style mit look med et glitterbælte i taljen eller kombinere mit nytårslook med en ultimativ clutch eller taske der emmer af fest. Og så er der rig mulighed for at finde skønne nytårsaccessories til mere budgetvenlige priser, såsom denne sølv glitterclutch fra Topshop, der koster under 300 kroner.

Læs også: Spottet på Instagram: Denne type skjorte er tilbage i modebilledet.

Festlige fødder er et must! Vælg gerne de farverige eller dem med glimmer på – og sørg for at have et par flade liggende i tasken til senere, så du kan danse til langt ud på natten…

Mangler du stadig lige dét item til at redde dit nytårslook? Så se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere af mine favoritstyles til nytår:

siws-favoritter-nytårslook

Relaterede artikler