Johannes favoritter 11 essentielle workwear-items

Foto: Ritzau / Scanpix

Workwear-tendensen bliver mere og mere fremtrædende i modebilledet. Den er super anvendelig og kan redde enhver tøjkrise.

En vigtig funktion ved din workwear-garderobe er, at du kan style de enkelte dele på kryds og tværs for at opnå en række forskellige udtryk. Gå efter klassiske items med lækre detaljer, der lige tilføjer lidt ekstra personlighed til dit outfit.

Du skal ikke være bange for at mikse kontrasterne mellem det maskuline og det feminine. Prøv eksempelvis at bruge en tynd strik under en kjole tilsat et par langskaftede støvler eller tilføj et par fine kitten heels til et oversize jakkesæt.

Lige netop det oversize jakkesæt er et must i din workwear-garderobe. Det passer perfekt til en dag på kontoret, men du kan også sagtens style jakkesættet på en måde, så det ikke bliver helt så formelt – eksempelvis ved at tilsætte et par cool sneakers eller en t-shirt i stedet for en skjorte.

Læs også:10 klassiske og sporty efterårs-styles 

Hvis du stadig synes, at det bliver lidt for pænt med et helt jakkesæt, så kan du med fordel style bukserne og blazeren hver for sig. Brug eksempelvis en blazer sammen med et par jeans eller sæt et par habitbukser sammen med en fin skjorte eller en strik. Du kan også tænke lidt ud af boksen og tage habitbukserne på under en midi kjole. Der er altså utallige måder, hvorpå du kan bruge dine workwear-items, så det er bare med at være kreativ! 

Hvis du har fået mod på at afprøve trenden så se med i galleriet, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har udvalgt 11 workwear-favoritter. 

Johannes favoritter: workwear

Relaterede artikler