Siws favoritter: 10 ting på min ønskeliste

Foto: PR

Julegaveræset står for døren, og det samme gør forvirringen over, hvad du mon skal købe til søsteren, der har alt, den kræsne svigermor eller måske din allerbedste veninde…

Selv plejer jeg at finde inspiration hos andre og tilføje et mix af ønsker til listen, der spænder fra praktisk til selvforkælelse – så nu håber jeg, at mine favoritter i denne uge måske kan inspirere dig en smule til, hvad du enten selv skal ønske dig – eller give i gave.

Mit ultimative ønske i år må være denne smukke marmorlampe fra Louise Roe, der fås i et væld af skønne farvekombinationer – min yndlingskombination er denne med beige lampeskærm i kontrast til det mørke marmor – den måtte godt ligge under juletræet i år…

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

En af de mere praktiske ønsker er denne bordeauxrøde kuffert fra Away – der er den perfekte getaway-kuffert størrelsesmæssigt. Og så har den et batteri inkorporeret, så du kan oplade din telefon direkte fra kufferten, og derfor ikke behøver at styrte rundt i lufthavnen for at finde strøm – Win-win!

En frakke i klassiske snit er næsten et must i garderoben – og i år er denne camel coat tilføjet til min ønskeliste. Jeg ville elske at dresse den både op og ned, og jeg ville kunne bruge den igen og igen i forskellige styling-kombinationer.

Læs også: Vanessa Bruno popper op i Atelier September med eksklusiv kollektion dedikeret til København.

Mangler du inspiration til julegaver i år? Så se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere:

siws-favoritter-uge49-elle-dk

Relaterede artikler