Foto: PR
Annonce

10 tidløse klassikere, du altid har brug for i garderoben

af annonce 5/08/2019
Der findes udvalgte items, som din basisgarderobe skal indeholde, og som kan bruges helt uafhængigt af trends og sæson. ELLE har udvalgt 10 essentielle styles fra GAI+LISVA som du altid har brug for i din garderobe.

Det kan godt være, at moden indimellem trækker vores garderobe i nogle vilde og outrerede retninger. Men uanset hvor farverig og modig en tangent, vi vover os ud af, så er der altid nogle helt essentielle items i vores garderobe, der holder uanset trends og sæson.

Det er de helt uundværlige basiselementer som den hvide t-shirt, skjorten, du både kan style casual og professionelt, bløde og klædelige strik og enkle, langærmede toppe. Det er den slags items, der sammen med jeans og en blazer udgør hele fundamentet i din garderobe; det, som du altid kan falde tilbage på, og det, du altid beholder selvom alt andet bliver skiftet ud.

Du kommer med andre ord ikke uden om at skulle anskaffe dig disse basis-styles, og da det er styles, der aldrig går af mode, og som du sikkert har i mange år (hvis du passer godt på dem), så kan det virkelig betale sig at investere i gode kvaliteter, der holder, og ikke vil fnulre efter første vask.

Danske GAI+LISVA laver det fineste basistøj i helt neutrale farver som sort, hvid, beige og grå. Alle styles er inspireret af den nordiske tradition med et minimalistisk udtryk og brug af rene materialer som uld og økologisk bomuld. Som en fast del af GAI+LISVA findes kollektionen Classic Essentials, der består af toppe i uldblanding, klassiske t-shirts, klædelige skjorter og varme strik, samt items udviklet særligt til at slappe af eller dyrke blid sport som yoga i.

Fællesnævneren for GAI+LISVAs styles er, at alt er skabt ud fra en bevidsthed om at levere produkter af høj kvalitet, og som er produceret under forhold der udviser respekt både for natur og mennesker. Produktionen ligger i henholdvis Italien og Indien, hvor ansvarlig produktion går hånd i hånd med håndværk og kvalitet.

Blandt ELLEs favoritter fra GAI+LISVAs Classic Essentials findes den hvide t-shirt, der altid er superstilet uanset om den sættes sammen med jeans eller under et sort suit. Det samme gælder skjorten, som er perfekt casual over bløde yoga-leggings om søndagen, men også kan dresses op med et par højtaljede skinny jeans og en enkel stilet. Desuden er striksweaters ikke til at komme udenom, hvad enten de bruges over en af sommerens fine kjoler, der skal have forlænget sin levetid ind i efteråret, eller sat enkelt og chikt sammen med læderbukser og en smart sneaker til hverdag. Og yoga-tøjet… ja, de får os til at drømme om, at der var søndagshygge hver dag!

I galleriet nedenfor har vi samlet ELLEs 10 favoritter fra Gai+Lisva med direkte link til køb.