Siws favoritter 10 styles til det sporty hverdagslook

Foto: PR

Lige så meget som jeg elsker at hoppe i feminine, sofistikerede looks, elsker jeg også det underspillede, cool udtryk - selvfølgelig tilsat en god portion sporty referencer.

Og så kan vi heller ikke komme udenom, at de flade sneakers og oversized sweatshirts er lige dét mere komfortable at traske rundt i end stiletter og stramme blazers, når man skal fra A til B i dagligdagen.

I denne uge drømmer jeg om denne smukke Isabel Marant-sweater, der har et perfekt balanceret udtryk mellem både det retro og det eksklusive. I den ville jeg ikke have noget imod at matche efterårets farvepalette.

Frakken ville jeg style med en cool basic hættetrøje og lade hætten falde ud over frakken for at skabe et afslappet look med sporty referencer – og så synes jeg, at kontrasten mellem frakkens klassiske snit og hoodiens bløde udtryk skaber et skønt legende udtryk.

De cool sneakers ville jeg kombinere med en ankellang nederdel eller kjole og tilføje et strik udover – for at skabe et feminint, sporty look, der både er komfortabelt og præsentabelt til hverdag. 

Læs også: Spottet på Instagram: Cardigan comeback. 

Er du også på jagt efter nogle afslappede og sporty styles til hverdagsbrug? Så se med galleriet nedenfor og lad dig inspirere:

favoritter-sporty-styles-elle-dk

Relaterede artikler