Siws favoritter: 10 styles til det rå look, der emmer af power

Foto: PR

Også på de dage hvor vejret er gråt i gråt kan det helt perfekte outfit gøre en verden til forskel. ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen elsker selv et look med rå detaljer der udtrykker både power og coolness – og som netop kan give dig lige dén ekstra styrke og dét ekstra selvtillidsboost, som vi alle engang imellem kan have brug for på en gråvejrsdag…

Læder, læder, læder… I forhold til trends kan vi næsten ikke komme udenom skind og læder i denne sæson. Og vi ser det på både frakker, skjorter, kjoler og støvler.

Selv ville jeg elske at hoppe i denne krokodille inspirerede frakke, der i dén grad emmer af power!

Chunky smykker er geniale til at pifte selv et basic eller minimalistisk outfit op med, for at skabe et råt twist - og look. Investér i et tidløst chunky smykke, gå på opdagelse i din bedstemors smykkeskrin eller gå efter en af de mange budgetvenlige bud på det chunky smykke, som denne udgave fra H&M.

Som prikken over i’et kan du toppe dit outfit af med et par chunky støvler eller et par spidse hæle for netop at skabe det rå, stærke look.

Psst! De chunky Bottega Veneta-inspirerede støvler findes også i mange budgetvenlige udgaver, som disse fra Monki.

Læs også: Bottega Venetas chunky støvler er alle steder

Leder du efter det helt perfekte rå item, så se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere af ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen der har udvalgt sin 10 favoritstyles til looket med de rå twists:

rådetaljer-elle-dk

Relaterede artikler