Siws favoritter: 10 styles til det praktiske, men cool look

Foto: PR

Kender du også til det at stå op og have allermest lyst til at hoppe i lige dén nye frakke eller de smukke, lange ruskindsstøvler? Men ender du også alt for ofte med at træffe det fornuftige og sikre valg, og alliere dig med en stor vamset strik eller regntøj, i stedet for at udfordre regnen og kulden? Så leder du formentlig også efter nogle key-items, der kan få dig til at se både cool og hverdagspraktisk ud på samme tid – for hvem siger, at de to ting ikke kan forenes?

Til regnvejrsdagene er en cool regnfrakke din allerbedste ven – og når det nu regner typisk flere gange ugentligt, findes der næsten ikke en bedre undskyldning for at investere i en vandtæt frakke. Jeg elsker, at de traditionelle regnjakker har fået en opgradering med feminine taljebælter og smukke prints - ligesom denne smukke, ternede Munthe-sag, der (næsten) giver lyst til at hoppe direkte ud i regnen.

Læs også: Venindebog: 10 spørgsmål til Sophia Roe

Elsker du også at begrave dig i store, vamsede striktrøjer hele efteråret igennem, men trænger du til en afveksling? Så vælg en strik, der både varmer, men samtidig er lige dét ekstra cool - som fx denne fra Ganni med smukke krystaldetaljer, der kaster lige lidt ekstra glam over hverdagen.

Praktiske eller vandtætte støvler behøves bestemt ikke at være grimme eller klodsede. Gå efter en lavskaftet gummistøvle så du kan trodse regnvejret på fashionabelt vis. Jeg er især helt vild med denne udgave fra Moncler, som er både af den vandtætte og forede slags – what’s not to like?

Er du også på udkig efter styles til et hverdagslook, der både skal være cool og praktisk? Så se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere:

hverdagscool-elle-dk

Relaterede artikler