Siws favoritter: 10 styles til det feminine vinterlook

Hvad bedre end feminine styles, der fremhæver den smukke, kvindelige silhuet? I denne uge drømmer jeg om at iføre mig alt fra smukke styles i feminine snit, til skønne dufte, lækre produkter og funklende smykker.

Hvem siger, at man ikke kan gå i lårkort vinteren igennem? Tværtimod er mulighederne mange, for jeg synes netop, at kontrasten mellem en feminin silkenederdel og et par lækre uldstrømpebukser er skøn, og så er et par langskaftede støvler helt geniale at kombinere med de korte(re) nederdele eller kjoler. Jeg ville for eksempel elske at hoppe i denne skønne Birgitte Herskind-sag og tilsætte et par skønne, strikkede strømpebukser.

Jeg elsker denne maxi kjole fra Ganni, som både har en feminin silhuet og et flatterende snit – og ej at forglemme mønstret, der virkelig kan gøre enhver i godt humør. Jeg ville kombinere denne med et par jeans, tilføje en hæl eller style den med en tynd strik, rullekrave eller skjorte under – for at gøre den wearable hele vinteren igennem.

Læs også: Venindebog: 20 spørgsmål til Laura Lawaetz

Striktrøjer behøves absolut ikke at være chunky og klodsede. Denne udgave fra Anna October formår at forene det strikkede med det feminie, der især ses på det smukke snit fortil samt den åbne ryg, som giver strikken en underspillet sexet reference – og bestemt kan pifte ethvert neutralt outfit op.

Er du også på jagt efter styles i den feminine kategori? Så se med i galleriet nedenfor og find det item, der passer til dig (og måske din ønskeliste):

feminine-favoritter-elle-dk

Relaterede artikler