Siws favoritter: 10 styles til det cool denim-look

Foto: PR

Kalenderen viser september, og det danske vejr giver os for alvor tegn på efterår og kølige temperaturer.

Det må være den perfekté anledning til at investere i et denim-item. Eller endnu bedre; at hive de gamle denim-styles ud af garderoben.

ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen har fundet sine 10 favorit-styles til det cool denim-look, perfekt til de kølige (efterårs)hverdage.

Et par cool denim-jeans er for mig et must i min hverdagsgarderobe. Selv elsker jeg at kombinere denim on denim for et sanseligt, legende look. Her ville jeg style denimskjorten med en denimnederdel, eller tilsætte en denimjakke til de blå denimjeans, for netop at skabe et råt, cool og sanseligt look.

Har du, som jeg, hang til kjoler og nederdele året rundt, er denim genial at kombinere disse med. Udover at kjolernes levetid kan forlænges helt ind i efterårs- og vintersæsonen, så fungerer denim godt som et casual modspil til fx den smukke silkekjole, så den (også) nemt kan bruges til hverdag.

Sidst men ikke mindst, kan du som prikken over i’et let skabe et praktisk og samtidig cool hverdags-look ved at tilsætte et par lækre sneakers eller støvler til dine denim-styles.

Læs også: Spottet på Instagram: Influencerne har kastet deres kærlighed på disse sko

Se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere af ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen der har udvalgt sine 10 favorit-styles til at skabe det cool denim-look:

10-styles-til-det-cool-denim-look-elle-dk

Relaterede artikler