Fies favoritter 10 styles til både hverdags- og aftenbrug

Foto: PR

Et af de smarte tricks ELLEs Fashion Editor, Fie Vørts Andersson, har lært igennem tiden er at vælge og købe noget tøj, som både fungerer godt til hverdag, og samtidig kan piftes op til et lækkert aftensæt.

Tag for eksempel den metalliske kjole fra Cos, der umiddelbart virker ret festlig bare i sig selv. Men enten med den lange frakke udover og de ribstrikkede leggings under, eller den lidt mere grove strik for at tone det ned, fungerer den ret fint til både hverdag og til et festligt arrangement, enten med lange høje støvler, eller nogle chunky grove nogle for at give looket lidt kant.

De klassiske blå jeans kombineret sammen med en god, hvid t-shirt og her med en af efterårets farver - nemlig brun, som vi skal være opmærksomme på. Tilsæt et par seje høje støvler eller sneakers, og du kan igen bruge det til begge dele, tilføj evt. et par guldsmykker eller en rød læbestift for at give det lidt ekstra, hvis du skal ud en aften.

Læs også: 10 ternede styles til at gå efteråret i møde med.

Alt i alt gå efter nogle gode styles som du ved, du kan bruge på kryds og tværs og samtidig kombinere og style på mange forskellige måder.

Fies favoritter

Relaterede artikler