Fies favoritter 10 styles til årets strandture

Foto: Pia Winther / PR

Juni måned, sommeren og strandture nærmer sig med hastige skridt.

Derfor er det også på tide at få fat i det helt rigtige badetøj. Det kan enten være en bikini, hvor der sker lidt mere i form af et mønster, eller en badedragt med en dyb ryg – vigtigst af alt er, at det sidder behageligt.

Sommer betyder samtidig også florlette kjoler og bare fødder i klipklapperne. Og tilføj så fx en fin halskæde eller ankelkæde med muslinge-effekt for at få de helt rigtige strand-vibes.

Læs også: Shoppegalleri: 10 flatterende flip-flop heels

Denimshorts er også det bedste go-to til sommeren, og er altid super smart. Dem kan du enten sætte sammen med en fin og feminin top eller en oversized hvid skjorte – uanset hvilket look du går efter, fungerer de perfekt.

Solcremen må vi heller ikke glemme, og må vist nok betegnes som det absolut vigtigste henover sommeren, da den passer godt på vores hud. Vælg gerne så høj en solfaktor som muligt, og den fra Rudolph Care er ovenikøbet økologisk og utrolig lækker at smøre på huden.

Læs også: Her er sommerens smukkeste farver til din negle

Så se med i galleriet nedenunder, hvor ELLEs Fashion Editor, Fie Vørts Andersson, giver dig sine 10 favorit styles til årets strandture…

10 styles til strandturen

Relaterede artikler