Spottet på Instagram: 10 styles i neon nuancer

Foto: Imaxtree, Foto: PR

Pink, limegrøn, pang-turkis, citrongul og knaldorange – ja, kært barn har som bekendt mange navne – og neonfarverne er ingen undtagelse.

Og netop neonfarverne ses i øjeblikket mikset ind i et utal af styling-kombinationer og outfits hos influencerne, som her hvor danske Frederikke Thiberg har stylet en neongrøn silkenederdel med en blazer og et par cool sneakers:

Under den københavnske modeuge i starten af august gjorde de neonfarvede nuancer sig også bemærkelsesværdige i gadebilledet.

Og særligt danske Emili Sindlev satte en tyk streg under, hvor übercool de neonfarvede nuancer er, da hun troppede op i et blændende, pink Saks Potts-jumpsuit til et af de mange shows under modeugen:

Læs også: Spottet på Instagram: Farverige fødder

Også norske Annabel Rosendahl er gået all in på tendensen, og var på en nylig ferie hoppet i en frisk neonfarvet Ganni-sag, tilsat en par skønne snørre-sandaler:

Neonfarverne kan bidrage med at tilføre til dit look et friskt, opsigtsvækkende pust og være det legende element i din styling.

Spice fx et par basic jeans up med en neon strik eller tilsæt et par neonfarvede sneakers til dit suit og opnå herigennem et cool, men casual look med sporty referencer.

Har du ligeledes mod på at hoppe ud i at eksperimentere med de neonfarvede nuancer? Så se med i galleriet nedenfor, hvor ELLE Fashion Coordinator Siw Melchiorsen har udvalgt sine 10 favoritter i de neonfarvede toner:

10-styles-i-neon-nuancer

Relaterede artikler