Siws favoritter 10 styles i lækre materialer

Foto: PR

Strik, læder, silke, fløjl, ruskind, pels og uld. Oktober er for alvor ankommet, og hvad rt bedre end at gemme sig i chunky striktrøjer, hoppe i lag på lag looks og sammensætte lækre tekstiler i sanselige, kontrastfyldte kombinationer?

Netop en kombination af lækre kontrastfyldte materialer drømmer ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen om at hoppe i og mixe og matche på forskellig vis.

Den chunky strik er en tro følgesvend efteråret igennem og findes i alverdens udgaver såsom kabelstrik, ribstrik, turtleneck eller som denne: i cardigan-udgaven. Sammensæt den gerne med en maxikjole og tilsæt et par jeans under – eller måske endda en strømpebuks i uld. Eller kombinér din strik med et par herreinspirerede bukser for at skabe et casual workwear-look.

De skønne støvler fra Gestuz ville jeg elske at kombinere med en kjole i lækre materialer som for eksempel silke eller kashmir-uld for netop at nedtone kjolens feminine udtryk og skabe et mere casual og hverdagsvenligt outfit.

Tørklædet er efterhånden et must, når jeg går ud af døren disse efterårsmorgener – og den lækre vamsede taske ville være helt perfekt at tilføje som prikken over i’et.

Læs også: 15 guldkæder, der kan spice dit look op.

Leder du også efter det helt perfekte chunky strik, sanselige kjole eller vamsede accessory, så se med i galleriet nedenfor og lad dig inspirere af ELLEs Fashion Coordinator Siw Melchiorsen der har udvalgt sine 10 favoritstyles i lækre materialer:

10-styles-i-lækre-tekstiler

Relaterede artikler