Siws favoritter: 10 styles, der emmer af dansk sommerstemning

Fra sommerhus, strand og sorbet-is til jordbærpluk, grill og hængekøje – og alt andet derimellem. Den danske sommer er og bliver min favorit-årstid… så længe dagene er lune, nætterne lyse og regnen langt udenfor rækkevidde.

Jeg drømmer om at iføre mig den smukke Anni Lu-halskæde sommeren over. Dens legende udtryk får min kreativitet til at spire og giver mig lyst til at kombinere kontraster med hinanden. Jeg ville style den med en blazer, et par oversized shorts og dertil hoppe i et par sneakers – perfekt til en picnictur i Kongens Have.

Jeg elsker denim! Og netop denne denimkjole kan kombineres på mange forskellige måder, og er derfor helt ideel til den danske sommer. Jeg ville tilsætte en strikket rullekrave indenunder på de køligere dage, kombinere den med et par flip-flops på de varme af slagsen, og style den med en hæl, når roséen kalder på de lune sommeraftener.

Husk skyggehygge – og hvad bedre end selskab af denne smukke blomstrede hat, når der må søges ly fra solens stråler? Jeg drømmer i hvert fald om at kunne iføre mig den på de solrige dage.

Læs også: 10 bikinier til din sommerferie

Se med i galleriet nedenfor hvor ELLEs Fashion Coordinator, Siw Melchiorsen, har samlet sine 10 favorit items til den danske sommer:

10-favoritter-ultimativ-dansk-sommerstemning-elle-dk

Relaterede artikler