Secondhand 10 steder, du kan købe luksuriøse secondhand-tasker

Foto: Kavian Borhani

For mange kvinder er tasken næsten uundværlig – og den kan samtidig sige meget om dens ejer. Især hvis den har et kvalitetsstempel, hvor der fx står Chanel, Louis Vuitton eller Bottega Veneta.

Når du investerer i en designertaske, findes der ikke noget bedre, end at finde den til en god pris – og her er luksuriøse secondhand-forretninger, der forhandler tidens it-tasker en taskeelskers svar på himlen (specielt hvis man ikke vil tømme hele sparegrisen på én gang).

Secondhand-tasker er blandt andet blevet populære, fordi genbrugsmentaliteten taler ind i bæredygtighedens ånd, men også fordi designertasker ofte er af god kvalitet – og en kvindes ”skrald” kan dermed sagtens være en anden kvindes skat.

Læs også: Denne kjolesilhuet kommer du til at se overalt til sommer.

Synes noget for godt til at være sandt, er det det som oftest. Og du frygter måske, at den taske, du køber til billigere penge, er fake. Men for at navigere dig udenom et taskemareridt har vi herunder opstillet en guide til 10 steder, hvor du kan købe luksuriøse secondhand-tasker, der har været igennem en streng ægthedsinspicering:

10 steder, du kan købe luksuriøse secondhand-tasker

Relaterede artikler