10 smykkefavoritter til bryllupsgæsten
Annonce

10 smykkefavoritter til bryllupsgæsten

af Annonce 14/05/2019
Skal du være bryllupsgæst til sommer? Brug anledningen til at investere i et af Ro Copenhagens fine, enkle og elegante smykker, som passer perfekt til sommerens bryllupper og kærlighedsfester - og kan følge dig resten af livet bagefter. ELLEs moderedaktion har udvalgt deres 10 favoritter...

Står du med invitationen til årets bryllup eller fest i hånden?

Uanset hvad er sommeren højsæson for kærlighedsfester i alle afskygninger, og det er derfor nu en oplagt mulighed at investere i et fint smykke, som kan følge dig til alle sommerens bryllupper og kærlighedsfester - og resten af livet.

Det danske smykkemærke Ro Copenhagen laver de smukkeste smykker sat med diamanter og ædelsten og anvender udelukkende 18 karat rød- og hvidguld samt diamanter af højeste kvalitet. De fineste, mest elegante og feminine smykker, som passer perfekt til sommerens kærlighedsfester.

Den nyeste tilføjelse til Ro Copenhagens smykkekollektion er de fineste barokperle vedhæng med små diamanter, som fåes i flere forskellige varianter og kan anvendes i Fryd Wave ørering eller i en halskæde. Uden tvivl en ny favorit på ELLE-redaktionen, og da vi spurgte ELLEs Digital Editor Emilie Zerlang, som skal giftes til sommer, om at udvælge sine favoritter som kommende brud, faldt valget også på et smykke fra 'Fryd'-kollektionen:

"Wow, jeg er helt forelsket i 'Fryd Wave' diamant ørestikkeren med 'Fryd Barok' perle vedhæng, som Ro Copenhagen har tilføjet deres enkle og elegante smykkekollektion. De vil passe perfekt til min meget bohemede brudekjole, som et elegant og sofistikeret supplement".

Foruden de smukke 'Fryd Wave' diamant ørestikkere med 'Fryd Barok' perle vedhæng, har Emilie også udvalgt det enkle diamant armbånd fra samme kollektion:

I galleriet har ELLEs moderedaktion udvalgt 10 smykkefavoritter fra Ro Copenhagen til bryllupsgæsten anno 2019.