10 smukke trenchcoats til foråret
Foto: Rami Hanna & PR
Shoppegalleri

10 smukke trenchcoats til foråret

af Josephine Aarkrogh, modeassistent Amanda Justesen, Redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 11/03/2021
Foråret nærmer sig med hastige skridt, og vi ville elske at gå det i møde med en sikker klassiker: Trenchcoaten! Den kommer i et utal af smukke variationer, og den holder sæson efter sæson. Læs med når ELLEs modeteam kommer med deres bud på 10 smukke trenchcoats til foråret.

Kalenderen siger marts, og snart er det tid til at skifte den tykke vinterfrakke ud med en lidt lettere sag. Vores all-time favorite når det kommer til en smuk forårsfrakke, er helt sikkert trenchcoaten!

Den er en sikker vinder sæson efter sæson, den kommer i et utal af smukke variationer, den passer til alle outfits og den er den perfekte overgangsjakke både om foråret og efteråret - what’s not to like?

Læs også: 10 items, der giver dig et cool hverdagslook

Dette forår ville vi elske at investere i en lækker, rød lædersag, som den fra Oresund Iris, eller en helt klassisk camelfarvet, som den fra Day Birger Et Mikkelsen. Arkets lyserøde bud på en trenchcoat ville også være helt perfekt dette forår.

Læs også: 10 fine øreringe, som fuldender dit outfit

ELLEs modeteam har i galleriet herunder fundet 10 bud på smukke trenchcoats, som ville være helt perfekte at gå foråret i møde med – swipe dig igennem galleriet og find den trenchcoat, som passer bedst til dig.