Shoppegalleri 10 smukke halskæder, der passer til både hverdag og fest

Foto: Ceen Wahren & PR

Halskæder er geniale til at fuldende et outfit, og kan bruges til både hverdag og fest. Kombiner for eksempel flere halskæder for et nuanceret og cool look, eller bær blot en enkelt halskæde for en minimalistisk og elegant udstråling.

Halskæder kommer i et hav af afskygninger, størrelser og materialer – lige fra en tynd kæde med et lille vedhæng til en stor og larmende kæde. Det kan derfor også nogle gange være svært at finde den helt rigtige halskæde, som både kan bruges til en hverdag på kontoret og til et festligt arrangement – men vi er her for at hjælpe!

Læs også: 10 chikke items til forårets omskiftelige vejr

Fallons store guldkæde er for eksempel cool med en hvid T-shirt og et par lyse jeans, og kan i hverdagen bruges med sneakers eller støvler. Til fest kan du pifte looket op med en farvet blazer og et par stiletter. Hvis du er mere til det simple look, så er Pilgrims yndige perlehalskæde helt perfekt. Den er både fin til hverdag med en strik og et par løse jeans og til fest med en smuk silkekjole og spinkle stiletter.

Læs også: Emili Sindlev i front for Nasty Gals nye kollektion, vi må have fingrene i med det samme

ELLEs modeteam har i galleriet herunder fundet deres bud på 10 smukke halskæder, som passer til både hverdag og fest – swipe dig igennem galleriet og find din favorit!

Shoppegalleri: Halskæder

Læs også: 6 simple steps til den perfekte forårsgarderobe

Relaterede artikler