Shoppegalleri 10 smukke frakker til de kolde vintermåneder

Shoppegalleri 10 smukke frakker til de kolde vintermåneder
Foto: Henrik Bülow

Vi befinder os i den sidste officielle efterårsmåned, så hvis du endnu ikke har investeret i en lækker vinterfrakke, så er tiden ved at være inde.

Gå kulden i møde iført en frakke, du kan holde varmen i, men som samtidig er chik og klæder vinterens tendenser, for på denne tid af året er overtøjet en central del af dit look.

I år skal du gå efter en frakke med et klassisk snit og en lækker finish, eksempelvis i form af et bælte i taljen – sådan lyder anbefalingen fra ELLEs Fashion Director, Barbara Gullstein. I forhold til farvepaletten, så må frakken gerne være i en grøn, brun eller camelfarvet nuance, og så gør det i øvrigt heller ikke noget, hvis den er prydet med tern, som fortsat præger modebilledet.

Læs også: Kopier månedens modeserie-look med Helena Christensen 

Du kan dog også springe ud i en helt lyserød af slagsen, hvis du føler dig en tand modigere og for alvor gerne vil sætte kulør på vintermørket.

Mangler du lidt inspiration til dit næste frakke-køb så se med i galleriet, hvor ELLEs Fashion Director Barbara Gullstein har udvalgt 10 klassiske vinterfrakker…

Vinterfrakker

Relaterede artikler