Foto: Anja Poulsen
Shoppegalleri

10 sexede slip-in-kjoler med spaghettistropper

af 16/07/2020
Weekenden står for døren og med en vejrudsigt, der endelig lover varmere temperaturer, er det oplagt at hoppe i en silkelet slip-in-kjole, der både fungerer til en tur på stranden og en forfriskende cocktail om aftenen. ELLEs moderedaktion har samlet 10 sexede slip-in-kjoler med spaghettistropper.

Kjolen, der med sine spaghettistropper, silkede og sexet pasform får os til at drømme om sol, fregner, saltvand og lange sommeraftener - 90'er-favoritten er tilbage, og den er kommet for at blive!

Sæsonens slip-in-kjoler er med god grund blevet en favorit i sommergarderoben, og den er en sikker vinder, lige meget om du planlægger en tur på stranden, en dag i sommerhuset eller en vaskeægte girls-night-out. 

Den alsidige kjole kan dresses op eller ned alt efter anledning og er desuden ultrabehagelig at have på. Brug den med chunky strik og flade sko til hverdag eller med et par hæle og gyldne smykker til fest.

Læs også: 22 Bottega Veneta-inspirerede styles under 1.000 kroner

ELLEs moderedaktion har samlet 10 bud på slip-in-kjole med det flatterende snit og tynde stropper, så du kan blive inspireret til dit næste kjolekøb.