Foto: @johannebrostroem
Johannes favoritter

10 november-favoritter, der løfter din vintergarderobe

af Johanne Brostrøm 25/11/2020
November lakker mod enden, og det betyder et endeligt farvel til efterårsgarderoben. Derfor har ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, fundet 10 cool og ikke mindst varme styles, der klæder dig godt på til vinterens bidende kulde.

Snart træder vi ind i vinterens hyggeligste måned, nemlig december. Det er derfor vigtigt, at vi sørger for at pakke os godt ind, så vi kan nyde sæsonens rå, men smukke natur.

Pak dig ind i lun strik, men på den chikke måde. Statement-strikken med frynser fra Arket har et cool look samtidig med, at den holder dig varm hele vinteren. Ifør dig strikken med et par sorte bukser, en chunky halskæde, høje, flade ’ridestøvler’ og smid en rå taske over armen for at opnå et cool vinter-look.

Læs også: Få et klassisk november-look med et farverigt twist 

Ønsker du et mere casual og sporty udtryk, så match den lækre pullover fra Wood Wood med de sorte bukser fra Sandro, fede sneakers fra New Balance og de skarpe solbriller fra Anine Bing. Og som prikken over i'et kan du smide blazeren fra & Other Stories over skuldrene. 

Se med i galleriet hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til, hvilke styles du skal gå vinteren i møde i.