Siws favoritter: 10 mønstrede styles til at pifte regnvejrsdagene op

Foto: PR

Hvad bedre end en skøn farvepalette og et væld af smukke, sanselige mønstre til at skrue humøret helt i top, når vejret er alt andet end farverigt? Jeg selv elsker i hvert fald, at tilføre et ekstra twist til mit look i form af farver og mønstre, når vejret er gråt så langt øjet rækker.

Jeg ville elske at hoppe i den smukke Stine Goya sag, lade halsen stå åbent og style den med en rullekrave under, tilsætte et par cool jeans og en lille hæl som prikken over i’et.

Den skønne strikvest er perfekt til de mere kølige dage, og kan både styles med en skjorte under samt et par jeans til, eller med en silkenederdel - eller sågar en kjole under. Gå gerne efter et sanselige udtryk og leg med lag på lag og sammensætningen af forskellige tekstiler, for at skabe et legende udtryk.

Sidst men ikke mindst ville jeg ikke tøve ét sekund med at tilføre nogle lækre farverige accessoires – for som bekendt; It’s all in the details.

Læs også: 10 par sneakers til hurtige fødder.

Se med i galleriet nedenfor og bliv inspireret af ELLEs Fashion Coordiator Siw Melchiorsens 10 mønstrede favorit styles:

10-mønstrede-styles-elle-dk

Relaterede artikler