Siws favoritter: 10 legesyge items, der giver dit januar-look et farvekick

Foto: PR

Har du svært ved at implementere farver og mønstrer i din vintergarderobe? Så er printede items et godt og overskueligt sted at starte. Lad dig gerne inspirere af de blomstrede, artistiske eller grafiske prints, der med sikkerhed kan puste liv i dine vinter-looks.

Vælg at kombinere dem med styles i nedtonede nuancer for at skabe et chikt look med et livligt touch - eller gå all in og skab et quirky og sejt look ved at lege med mønstermix i lag-på-lag.

Jeg ville elske at pifte et neutralt look op med denne skinnende, statementfrakke i slangeprint og herigennem give et basic look et råt og cool twist.

Den ternede nederdel ville jeg kombinere med et par flade sneakers, og samtidig ville jeg tilsætte en strik i en ensfarvet, kraftig farve – gerne i gul eller orange. Herigennem skabes et farverigt og quirky, men samtidig afslappet look, der bestemt kan lyse de kolde vinterdage op.

Kan man blive andet end glad i låget af at se denne blomstrede, farvestålende Ganni-sag af en kjole? Jeg ville gå all in på et farverigt look og tilsætte et par sko, en taske eller accessories i en matchende farve for at fuldende looket.

Læs også: Julie Fagerholt: Se mine sko.

Er du også på jagt efter mønstrede, farverige styles til dit vinter-look? Så se med i galleriet nedenfor og find det item, der passer til lige netop dig:

mønstredestyles-elle-dk

Relaterede artikler