Fies favoritter 10 klassiske styles til garderoben

Foto: Pia Winther

Vi kender det alle sammen. Det kan være svært ikke at blive fristet til at købe nyt hele tiden, for vi får jo konstant kastet det ene lækre design i hovedet efter det andet. Men hvis du anskaffer dig nogle items, der fungerer godt sammen, kan du style dem på kryds og tværs i din garderobe. Det giver både nogle fine forskellige outfits, og du bliver mere bæredygtig, fordi du genbruger dit tøj igen og igen.

Den sorte kjole fra COS er for eksempel et rigtig godt eksempel på et item, der kan bruges i mange forskellige outfits. Du kan til hverdag smide en skjorte under, eller når vi går vintertiden i møde den hvide turtleneck. Og hvis du gerne vil have et mere råt look, tager du den sorte læderblazer ud over. Her får du allerede tre forskellige looks alt afhængig af, hvad du skal, og hvilket humør du er i.

En anden ting er at finde nogle gode jeans, som du rent faktisk bliver rigtig glad for og bruger igen og igen. Jeans kan man stort set sætte alt til, og derfor kan du også style en masse forskellige looks med dem. Et lille tip er, at jeans faktisk er enormt sarte og skal bruges nogle gange, før du skal vaske dem. Det slider nemlig voldsomt på materialet at blive vasket for tit – de bliver enten tyndslidte eller får huller.

Læs også: Denne vamsede it-frakke vil redde dig i de kommende måneder.

Forkæl dig selv med en god ansigtsmist, som giver din hud den fugt, den har brug for og samtidig kan friske dig op på alle tidspunkter af døgnet. Brug den morgen, middag og aften for at få et godt resultat i form af en god fugtet hud her om vinteren.

Vil du inspireres til en mere alsidig og derfor også mere bæredygtig garderobe? Tjek galleriet her nedenfor ud.

Fies favoritter: 10 klassiske styles til garderoben

Relaterede artikler