11 kjoler fra Selected Femme, du skal gå sommeren i møde med
Foto: Selected Femme
Annonce

10 kjoler fra Selected Femme, du skal gå sommeren i møde med

af Annonce 11/04/2019
Sommeren er endelig nær, og derfor er det på tide at finde årstidens mest uundværlige style til garderoben: sommerkjolen. Se ELLE-redaktionens 10 kjole-favoritter fra Selected Femme i galleriet...

Endelig er sommeren indenfor rækkevidde, og det betyder, at alle de lyse sommernætter og tilhørende fester venter lige rundt om hjørnet.

Hvad enten du er en af dem, der har fået en invitation til et sommerbryllup under åben himmel, en konfirmation i familien, en af de mange studentetfester, eller blot skal gå sommeren i møde sammen med dine venner og veninder og dermed feste til den lyse morgen, er sommerkjolen uundværlig i garderoben. Og hvis du er som de fleste kvinder, vil du måske også gerne have et par stykker at vælge mellem.

Selected Femme er et af de danske brands, som netop har præsenteret den fineste Spring/Summer 2019-kollektion, hvor du ikke behøver scrolle længe på deres website, før du finder en kjole, der er perfekt til den kommende sommer.

Med gule solstrejf og sommerlige blomsterprint indkapsler Selected Femmes kollektion alt det, vi kommer til at tænke på, når der står sommer i kalenderen.

Med masser af voluminøse silhuetter, florlette materiale og et miks af solgule, lyse og jordnære farver, kan du med garanti finde en af sommerens uundværlige kjoler hos Selected Femme.

Vi havde i hvert fald ikke svært ved at udvælge vores 10 favoritter, som du kan se længere nede i galleriet.

Et andet plus ved Selected Femmes kollektioner er, at flere af deres styles er lavet med omtanke for miljøet i bæredygtige materialer som økologisk bomuld, genanvendt uld, genbrugsplast og innovative fibre.

Se vores 9 kjoler-favoritter + 1 enkelt jumpsuit i galleriet.