collage-vila-digitorial-elle-dk
Foto: Vila, Foto: PR
Annonce

10 key-items til festgarderoben

Annonce 8/11/2019
Festsæsonen står for døren, og især velour, glitter, pailletter og silke trender – men hvilket look skal du vælge til årets julefrokost? Vi guider dig til 10 festlige key-items fra Vilas party season-kollektion, der redder enhver tøjkrise, når festsæsonen har meldt sin ankomst.

Vi kender den vist alle - nemlig tøjkrisen, der kommer snigende og banker på, når du skal til lige dén store fest, fødselsdag eller julefrokost. Du kender sikkert også tricket med den lille sorte (kjole), der kan redde de fleste tøjkriser – men har du også brugt den lille sorte lidt for mange gange, og har du brug for nye tricks til, når tøjkrisen rammer næste gang? Så læs med – for vi har fundet 10 festlige key-items til din garderobe, der redder enhver tøjkrise i festsæsonen.

Glittertoppen

Elsker du også at pifte dit hverdags-look op til festlige lejligheder? Så er glittertoppen det perfekte key-item i din garderobe. Og så kan den både styles cool med et par stramme jeans og en hæl eller kombineres med en sofistikeret, feminin nederdel.

Pailletkjolen

Med en pailletkjole hængende i skabet har du altid et triumfkort på hånden. For hvis ikke en ultimativ pailletkjole kan give dig et smil på læberne og rytme i benene – hvad kan så?

Blazeren

Blazeren er dit sikre, klassiske go-to når tøjkrisen melder sig – og så kan den styles både casual med en løs kjole under eller stramt med et par jeans eller habitbukser, en hæl og en rød læbe. Blazeren er absolut uundværligt i din garderobe!

Statement smykker

Ethvert enkelt outfit kan piftes festligt op med nogle skønne chunky smykker, som fx en massiv halskæde eller store funklende øreringe. Tilføj et statement smykke som musthave til din garderobe og kom tøjkrisen i forkøbet.

Er du også på udkig efter et key-item, der kan redde din tøjkrise? Så se med i galleriet nedenfor og find vores favorit key-items styles fra Vilas party season-kollektion og find hele kampagnen HER: