Fies favoritter 10 julifavoritter på budget

Foto: Pia Winther

Varme farver, denim og crisp hvid og sort.

ELLEs Fashion Editor, Fie Vørts Andersson, drømmer om at gå sensommeren i møde med en masse brændte farver, tie-dye-print og tonsvis af denim.

Jeans er mit perfekte go-to, hver gang jeg ikke ved, hvad jeg skal have på. Mit favorit par fås i Won Hundred, der efter min mening laver de bedste jeans. Den gode hvide T-shirt er et musthave i din garderobe, og denne fra Filippa K går en lille smule op i halsen, så den får et sejt udtryk. Kombiner med et par tårnhøje stiletter, og du er 'good to go'.

Den sorte stropkjole er det klassiske twist i min garderobe. Den kan bruges på flere måder, idet du kan 'dresse den up' ved at bære den for sig selv med et par høje stiletter - eller du kan gå den lidt mere sporty vej og tage en hvid t-shirt under med et par sneakers eller klipklapper.

Læs også: Spottet på Instagram: Quirky solbriller er influencernes legende sommer-item.

Strå er mit sommerlige element, enten som taske eller som sommerhat. Jeg vil bruge stråtasken helt frem til efteråret, da det er et key-item, der har stået højt på listen denne sæson, og som samtidig er praktisk både til strandbrug, indkøb eller noget helt tredje.

Tie-dye-printet fortsætter også med at fortrylle os ind i sensommeren. Om det er på bluser, kjoler eller nederdelen så fungerer det godt sammen med denim, lyse toner af hvid, creme og et par solbriller.

Se de 10 julifavoritter på budget i galleriet herunder:

10 julifavoritter på budget

 

Relaterede artikler