Fies favoritter 10 Jacquemus-inspirerede styles

Foto: Sean McMenomy

Det fraske brand Jacquemus med Simon Porte Jacquemus i spidsen leverede mandag aften sin hidtil smukkeste kollektion, hvis du spørger ELLEs Fashion Editor, Fie Vørts Andersson.

Showet foregik i Provence - en time fra Mallemort, hvor Simon er vokset op - på den fineste lilla lavendelmark med den længste pink catwalk vi til dato har set.

Derfor har Fie ladet sig inspirere af den nye kollektion (der lander i butikkerne sommeren 2020), og her kommer hun med en lille fortolkning, så du kan være på forkant med farver, mønstre, materialer m.m.

Læs også: Se alle looks fra Jacquemus’ 10-års jubilæumsshow, der har taget Instagram med storm.

Hawaii-herreskjorten er et kæmpe stort must! Gerne i en pastel eller blålig farve med et sommerligt print på. Kombiner med et par lysegule shorts eller en nederdel.

Jacquemus S/S 2020.  Foto: MEGA

Jacquemus S/S 2020. 

Stropkjoler er vores bedste ven henover sommeren, og det forsætter altså lidt endnu, gerne med en lidt mere v-nedringet form. Brug dem med et par klipklapper, høje sandaler eller sneakers for at give dit look lidt forskelligt kant.

Sommerhatten er i strå og gerne rund på toppen - min favorit denne sæson er fra Arket. 

Stærke farver, som den skrigende pink, er helt klart noget, man skal holde øje med, og inviter gerne i en blazer. Kombiner pink med gul for at få det smarteste sommerlige outfit.

I galleriet herunder får du 10 Jacquemus-inspirerede styles på budget:

10 Jacquemus-inspirerede styles

 

Relaterede artikler