10 items til et elegant look, der skiller sig ud
Foto: Sofie Flinth Bredholt
Forside-look

10 items til et elegant look, der skiller sig ud

af Josephine Aarkrogh, modeassistent Amanda Justesen, Redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 29/04/2021
Denne måneds forside er prydet med seks seje kvinder, som alle tør at være dem selv. Få selv det sprøde forside-look, når ELLEs modeteam kommer med deres bud på 10 items til et elegant look, som skiller sig ud.

Gode basics og farverige detaljer er at se på de seks kvinder, der i denne månedens ELLE står frem og fortæller deres historie om skønhed.

Det gode ved at have en masse lækre basic items i sin garderobe er, at de kan bruges på kryds og tværs. Brug for eksempel denimjakken fra Agolde over den hvide kjole fra & Other Stories, eller tilføj den stribede, oversized skjorte fra UNIQLO til dit suit for et mere casual look.

Læs også: Sådan får du flottere Instagrambilleder

Lad gerne sjove og farverige detaljer præge dit look. Tilføj for eksempel en rød læbestift i stil med den som Merete Flinth har på, eller gør ligesom May Lifschitz og lad finurlige og farverige smykker sætte prikken over i’et.

Læs også: NA-KD x Josefine HJ er en designdrøm vi ikke vil vågne fra

ELLEs modeteam har i galleriet herunder fundet 10 items til et elegant look, der skiller sig ud og, som giver power til at være lige nøjagtig den, du er – swipe løs og bliv inspireret af denne måneds forsidelook!