Josephines favoritter 10 items til et cool og chunky vinterlook

Foto: PR

Næst efter jeans er store, grove striktrøjer det, jeg har mest af i garderoben. Hvorfor de skal være grove og såkaldt ’chunky’? Fordi det gør hele forskellen. Ulempen er uden tvivl, at de fylder en del i skabet, men den ekstra massefylde af blød uld kan gøre underværker for dit look.

Et par smalle herrebukser tilsat en oversize striktrøje er både behageligt og chikt og mit go-to-outfit til kolde vinterdage. Og selv om de kan være en dyr fornøjelse, kan jeg trøste dig med, at jeg bruger mine året rundt – en god strik kan nemlig styles med alt fra shorts og sommerkjoler til lange bukser og grove støvler.

Mine bedste stylingtips er:

Dobbelt op

Bind en ekstra strik om skuldrene for dobbelt effekt (og ekstra varme!) – eller bind den over din uldfrakke i stedet som et halstørklæde.

Cool khaite

New Yorker-mærket Khaite gjorde det cool at have en matchende uld-bh under sin cardigan, men du kan også få effekten med en fin silke-bh og en dyb udskæring eller ved at lade en bar skulder titte frem.

En fin detalje

Mange af sæsonens skjorter har maxikraver. Med kraven uden på strikken er det, som om du har en helt ny strik i garderoben.

Læs også: 10 seje jakker du kan bære til modeugen

Kig med i galleriet herunder og se mine 10 favorititems til et cool og chunky vinterlook.

Josephines favoritter Vol 01

Relaterede artikler