Fies favoritter 10 items, du kan dresse up fra dag til aften

Foto: Pia Winther

Det er ikke længe siden, vi sagde på gensyn til sommeren og goddag til efteråret, og nu er vi allerede ved at sige adjø til efteråret endnu engang.

Tiden går, og før vi får set os om, skal vi vamse os godt ind i de tre h’er: huer, handsker og halstørklæder, men derfor vil vi stadig gerne se smarte ud og bevæge os ud af døren i et alsidigt look, der gør, at vi nemt kan gå fra day to night.

ELLEs Fashion Editor Fie Vørts Andersson har fundet 10 styles, du kan dresse up fra dag til aften - mens du holder dig varm i vinterkulden. 

En god striktrøje eller to er vejen frem en kølig dag, og hvis du kombinerer den med et par klassiske herrebukser enten i et slim eller loose fit, alt afhængig af hvad du er til, gør det sæt sig godt med et par grove støvler til hverdagsbrug og et par høje hæle til aftenbrug. Og tilsæt gerne til farve på øjnene efter kontortiden, hvis du har lyst til et mere festligt look.

Læs også: Den wearable dyne, der holder dig varm hele vinteren

Ved at gå i nogle varmere toner og give lidt glød til huden, kommer vi den vinterblege hud i forkøbet, for den lyse hud er altså begyndt at melde sin ankomst for alvor.

Pak dig godt ind i en vamset frakke for at holde varmen, og er du til pels eller ej – så sørg for den er blød og behagelig, så skal du nok klare vinteren, selvom du skal ud med veninderne.

Klik igennem de 10 styles i galleriet herunder og bliv klædt på til den kolde tid.

10 styles til vinterkulden

Relaterede artikler