Foto: @johannebrostroem
Johannes favoritter

10 garderobeklassikere med et twist

af Johanne Brostrøm 9/12/2020
Den oversize skjorte, herreblazeren, jeans og strik findes i de fleste garderober og fungerer som tidløse klassikere, der kan kombineres på kryds og tværs. Denne december er ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, på udkig efter garderobeklassikere med et opdateret twist. Johanne har fundet sine 10 favoritter, der hjælper dig med at fange looket.

Denne december er der fokus på hverdagsklasikkere og de rette accessories. Giv dine garderobeklassikere et cool og opdateret twist ved for ekempel at tilføje et corsage, et elegant bælte, en finurlig taske eller et par rå støvler. 

Få det cool december-look ved at tilsætte et læder-corsage over en oversized, hvid, lækker skjorte og et par rå jeans. Brug en klassisk herreblazer over skuldrende og afslut looket med et par langskaftede støvler med en fin lille kitten-hæl. De langskaftede støvler er super flatterende for dine ben og giver et elegant finish. 

Læs også: Se hvad ELLE-redaktionen ønsker sig i julegave

De gyldne hoops fra Lugot går til alt, og har du lyst til en kjole, som ikke er alt for formel, så er sæsonens strikkjole fra H&M et must. Brug strikkjolen til alt fra de lange støvler fra Zara til et par fede sneakers.

Se med i galleriet, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til looket.