10 fluffy og bløde julegaver, som vil varme dig i hele 2018
Annonce

10 fluffy og bløde julegaver, som vil varme dig i hele 2018

af Annonce 13/12/2017
Let's go fluffy! Det er ikke til at komme uden om alle de fine, fluffy accessories fra danske Oh! By Kopenhagen Fur. Og hvem vil ikke gerne finde en blød og fluffy pakke under juletræet i år? Vi har udvalgt 10 accessories fra Oh! By Kopenhagen Fur, som du kan give i julegave eller sætte på din egen ønskeliste...

Du er helt sikkert allerede stødt på de fine, små og bløde keyhangers fra Oh! By Kopenhagen Fur med et lille fluffy hjerte eller fugl, som siden de blev introduceret har været et musthave enten at have hængede i sin taske eller nøglering.

Men det danske pels accessories-brand har de sidste sæsoner udvidet med den ene fine accessorie efter den anden, herunder alt fra sovemasker, hatte, halstørklæder og senest de smukkeste pelskraver, der kan shine enhver klassisk vinterfrakke i sort eller grå op.

Så hvis du stadig mangler en julegave til din veninde, mor eller søster, eller mangler et juleønske, der kan vare hele året, så se med i galleriet, hvor vi har udvalgt 10 fine og fluffy accessories fra Oh! By Kopenhagen Fur, som vi tror på i hele 2018!