Annonce

10 fine sko fra Billi Bi til alle sommerens anledninger

2/06/2021
Annonce for Billi Bi af Aller Creative Studio
Sommeren er lige om hjørnet, men det er ikke altid lige til at lure, hvilke sko der passer bedst til det omskiftelige vejr. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til de sko, du med fordel kan ønske dig for et alsidigt, smart og anvendeligt sommerlook.

Sommer i Danmark er en lunefuld størrelse: Vejret svinger uden mønster og det kan indimellem være en gåde at vælge det rigtige fodtøj, der både passer til anledningen og vejrgudernes sommerhumør. Dagen starter måske køligt og vådt, men ender ud i sol. Det er aldrig helt til at blive klog på. Men dermed ikke sagt, at du ikke kan tænke smart, når du sammensætter dit sommeroutfit.

ELLEs Fashion Editor, Johanne Brøstrøm, har fundet 10 par sommersko fra Billi Bi, der passer til alt, hvad sommeren byder. Tag eksempelvis en grov, flad sandal, der ikke blot tillader at du klarer alle dine ærinder i løbet af dagen uden at få trætte fødder, men også er oplagt til at style op og ned. Start ud med en fin strømpe i sandalen (det må man gerne nu!), der skærmer mod de dugfriske, kølige morgentemperaturer, og senere, når solen får tag, kan du hurtigt befri fusserne fra strømpen og få luft til tæerne.

De dage, hvor det hele er gråt i gråt, det sker jo desværre også selvom kalenderen siger sommer, er et par loafers din bedste ven. Brug dem til lyse ’mom’-jeans, en hvid T-shirt og en trenchcoat for et elegant og let sommerlook, der dur, uanset om dagen byder på kontorarbejde, kaffeaftaler, en date eller hverdagsdrinks med dine veninder.

… og ingen sommer uden fester. Gå efter en klassisk stropsandal med en elegant smal hæl. Den klæder både et casual festlook med jeans og en let sommer top, ligesom den forlænger benene på smukkeste vis, når du har den åbne og enkle sandal på til en kjole til sommerens bryllupper.

Alle sko er fra Billi Bi's seneste kollektion, der hedder Passion & Care. Fælles for alle styles, er de fine detaljer, iøjnefaldende sommerfarver, smukke designs og altid med komfort i højsædet. Billi Bi har desuden netop lanceret et nyt udvalg af luksuriøse slip-on-and-go slippers i blødt lammeuld, der er geniale både som hyggesko i sommerhuset eller på 'glamping' ferien, chikt stylet til kontoret eller som et casual twist til en sommerfestkjole.

Se med i galleriet nedenfor, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til de 10 par sko; fra smarte loafers til fine sandaler og de fineste stiletsandaler, der vil give dig det bedste fundament til alle dine sommerlooks: