10 fine og farverige cardigans til foråret
Foto: Ceen Wahren & PR
Shoppegalleri

10 fine og farverige cardigans til foråret

af Josephine Aarkrogh & modeassistent Mia Oldengaard, redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 15/04/2021
Cardigans var en gang ikke noget, som vi forbandt med værende trendy, men det ændrede Katie Holmes drastisk på i 2019. Den er endnu en gang et must dette forår, og ELLEs modeteam har derfor fundet 10 bud på de fineste og mest farverige af slagsen!

Vi har stadig ikke glemt, da Katie Holmes tilbage i 2019 gik viralt med cardigansættet fra brandet Khaite – og den lidt forældede cardigan blev pludselig trendy igen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Katie er dog langt fra den eneste, som har taget cardigan-trenden til sig. Trenden var stor sidste forår, og den er bestemt ikke blevet mindre i år, hvor den byder på masser af cool og farverige styles, som du næsten ikke kan leve uden.

Læs også: 10 smukke halskæder, der passer til både hverdag og fest

Rodebjers pink og grove cardigan er for eksempel perfekt med et par lyse jeans og stiletter, og & Other Stories chikke, ternede cardigan ville give en ægte ’Emily in Paris’-vibe med miniskørt, støvler og selvfølgelig en baret.

Læs også: Derfor skal du kende til forårets ballettrend

ELLEs modeteam har i galleriet herunder fundet 10 bud på fine og farverige cardigans, som vi hjertens gerne byder forårssolen velkommen i – swipe dig igennem galleriet og find din nye favorit!