10 fine øreringe, som fuldender dit outfit
Foto: Jette Jørs & PR
Shoppegalleri

10 fine øreringe, som fuldender dit outfit

af Josephine Aarkrogh, modeassistent Ulrikke Skou 4/03/2021
Øreringe er en vigtig spiller, når det kommer til at fuldende et outfit – de kan nemlig hurtigt spice et ellers almindeligt hverdagsoutfit op, og er perfekte som et smukt og feminint finish. Læs med når ELLEs modeteam kommer med deres bud på 10 fine øreringe, som fuldender dit outfit.

Kender du det, når dit outfit bare lige mangler den sidste, fuldendende detalje? Det kender vi i hvert fald!

Og dit svar på denne manglende, fuldendende detalje? Øreringe!

Øreringe er en ting, som ofte bliver taget for givet, men de er så vigtige for det perfekte finish. De kan nemt spice et ellers almindeligt hverdagsoutfit op, og er ekstra vigtige på denne årstid, hvor øreringe og sko næsten er det eneste, som kan ses udover vores store, tykke jakker.

Læs også: 10 farverige items til et lyst og forhåbningsfuldt forår

De kommer i mange afskygninger, størrelser og materialer – og vi er helt sikre på, at der er et par, som passer til dig! Et par store, finurlige guldøreringe gør sig for eksempel rigtig godt til et opsigtsvækkende outfit med en farvet blazer og fine stiletter, fine perleøreringe er perfekte til et mere klassisk outfit med en hvid skjorte med stor krave og røde læber og guld hoops går til stort set alt!

Læs også: 5 fashion-hacks til dine AirPods

ELLEs modeteam har i galleriet herunder fundet 10 fine øreringe, som med garanti vil fuldende dit look – så swipe igennem galleriet og find de øreringe som passer til dig.