Fies favoritter 10 favoritter til lag på lag-looket

Foto: Pia Winther

Det bedste ved, at efteråret er kommet, er, at man kan begynde at bruge en masse lag på lag. Noget som ELLEs Fashion Editor, Fie Vørts Andersson, er kæmpe fan af.

Tag for eksempel silkekjolen, sæt en rullekrave under og tilsæt blazeren for at give den lidt ekstra kant. En anden version kunne også være at sætte den hvide skjorte under for at gøre det lidt mere feminint.

Hold samtidig din krop blød og fugtig ved hjælp af Aesops bodybalm, der er som smør til huden. Den fugter virkelig godt og holder tørheden væk henover vinteren. Den kommer i forskellige varianter, men én af mine helt store favoritter er denne grønne balm.

Læs også: Envii lancerer feminin efterårskollektion med it-girl Freja Wewer - se alle styles.

Brug uldvesten over den hvide skjorte, tilsæt de grå herrebukser og kombiner med et par hæle eller en høj støvle for at give sætte det sidste feminine touch til looket.

For at holde varmen, kan du smide den sorte oversize blazer ud over. Det giver samtidig et mere maskulint udtryk. Og er du mest til det komfortable, kan du altid trække i et par lækre sneakers eller en grov støvle.

Bliv inspireret til et lækkert efterårslook i galleriet lige her.

Fies favoritter: lag på lag

Relaterede artikler