Foto: @johannebrostroem
Johannes favoritter

10 favoritter til et nemt og chikt efterårslook

af Johanne Brostrøm 2/09/2020
Kalenderen siger officielt efterår, men overgangen fra sommeren bliver forhåbentlig mild, så anklerne kan være bare lidt endnu. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet 10 favoritter til et nemt og chikt efterårslook.
Så blev det september måned og dermed officielt efterår - selvom vejret er lidt lunt endnu. Dette efterår drømmer vi om et nemt og chikt look.   Gode basic-styles redder tøjkriser gang på gang, så invester i en lækker tanktop, et par velsiddende sorte bukser og en klassisk denimskjorte - og glem heller ikke at være god ved dig selv i form af et lækkert sæt undertøj.  
  Få stilen ved at mikse materialer som læder, denim og uld og tilsæt hertil rå smykker og elegante håndtasker.   Match den oversize cardigan med et par smalle sorte bukser og et par chunky loafers for et cool og maskulint efterårslook, kun brudt af den quirky perletaske. 

Læderkjolen ligger i den dyre ende, men tilgengæld er den en god investering, da den holder i mange år. Er man ikke så meget til ægte læder, er alternativet en kjole lavet af imiteret læder, der med det rette valg kan se lige så fin ud. Brug kjolen tilsat loafers og bare ben nu, mens vejret tillader det, og tilsæt strømpebukser og en cool støvle, når temperaturen falder.

Læs også: Kom til lagersalg hos Baum und Pferdgarten og spar op til 80%

Efterårsvinden kan godt være hård mod huden - læbepomaden fra Woods er derfor et sikkert køb, som du vil værdsætte nu og senere på året også.

Se med i galleriet, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til looket.