Johannes favoritter 10 favoritter til et boyish efterårslook

Foto: @johannebrostroem
Strikvesten er tilbage og den fås i mange forskellige udgaver; både cropped, mønstret og oversized. Strikvesten giver det klassiske skjorte/herrebukse-look et finurligt twist, og så er den helt perfekt til det boyish-touch, som vi drømmer om denne måned. 
 
 

Drømmer du også om et boyish-look? Så skal du blot tilføje den populære vest over en skjorte eller T-shirt til et par fede herrebukser. Fuldend looket ved at tilføje en oversize blazer over vesten, og slyng så den lune strik over som en hyggelig, og ikke mindst lun detalje. Og tilføj så sneakers for at give looket et cool, casual udtryk. Her er de klassiske og tidsløse Converse et sikkert bud. 

 
 
Hold dine accessories klassiske med den smukke taske fra Staud eller de chunky guldøreringe fra Trine Tuxen, og sæt så prikke over i’et ved at lakere dine negle i nedtonede farver fra Nailberry. 
 
Se med i galleriet, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet 10 favoritter, der fanger det boyish-look, som vi drømmer om denne november måned. 
 

10 favoritter til et boyish efterår

 

Relaterede artikler