Annonce

10 efterårsfavoritter fra Ellos, som du allerede kan bruge nu

af annonce 7/07/2017
Sommeren lader vente på sig, og derfor tager vi hul på de efterårsnyheder fra Ellos, som du allerede kan bruge nu. Se ELLEs favoritter her!

Nogle mener, at der ikke findes dårligt vejr, men kun forkert påklædning. Det mantra holder vi fast i lige nu, for selvom kalenderen siger "sommer", lader de varme temperaturer vente på sig.

Men det kølge vejr kan sagtens vendes til noget positivt - nemlig, at kaste et blik på nogle af alle de pre-fall nyheder, der netop er landet hos Ellos.dk. Og der er masser af godter til den nye sæson, der allerede kan klikkes hjem nu, og som kan lune på de dage, hvor sommersolen ikke gør sit arbejde.

ELLEs moderedaktion har ikke kunne lade være med allerede at fylde den virtuelle shoppekurv med nyhederne fra de lækre danske og internationale mærker som Honkydory, Inwear og Second Female, og ikke mindst Ellos' egen kollektion, og vi drømmer faktisk allerede om strik, jeans og loafers, på trods af at vi knap har været i bikinien og sandalerne endnu.

Psst..! Deltag i konkurrencen her om et komplet soveværelses-kit fra Ellos.dk til en værdi af 3.800 kr.

Efter sommerens blomster, pasteller og florlette kjoler er vi tiltrukket af tanken om at nulstille garderoben og gå back-to-basic. En stil, der passer perfekt til det omskiftelige efterår, hvor vi er tilbage i hverdagen på arbejdet eller studiet efter ferien og de dertilhørende frigjorte ferie-look. Men selv 'basis' kan blive nuanceret og interessant med enkelte farevsplash som en knald-rød taske eller brændt-orange silkebukser, der leder tankerne hen på 1001-nats eventyr (som forøvrigt er en stor modeinspiration dette efterår - se bare side 15 i månedes ELLE!). Og vi er allerede indtillede på at trække i efterårsuniformen.

I galleriet nedenfor kan du se ELLEs 10 pre-fall favoritter fra Ellos.dk, der allerede kan bruges (og klikkes hjem!) nu.