Johannes favoritter

10 december-favoritter, der giver et festligt og sofistikeret julelook

af Johanne Brostrøm 16/12/2020
På trods af dette års manglende julefester, er julen en tid, hvor der gerne må dresses op med lidt glimmer og glamour - om ikke andet så for dig selv og dine nærmeste. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet 10 styles til et festligt og sofistikeret julelook.

Julen kalder på glimmer, glitter og glamour – så nøgleordet for denne jul må være ’sparkling Christmas’. Men selvom vi er vilde med glimmer, så må årets julelook gerne se lige festligt og sofistikeret ud.

Få julelooket ved at iføre dig den fine glimmer-stroptop fra Rotate under den oversized blazer fra Arket, og tilsæt de højtaljede jeans fra Mango og den lille, hvide stillet fra Vagabond. Sæt prikken over i´et ved at sætte guldspændet fra & Other Stories i håret. Hvis du føler dig for bar, er den hvide T-shirt fra Totême et godt alternativ. 

Læs også: Sådan skaber du et cosy-chik julelook

En nem måde at tilføre lidt glimmer til dit outfit er med accessoires. Sæt store, glitrende øreringe til et par blå jeans og en basis T-shirt, eller ifør dig det cool bælte med glitrende detaljer fra Zara, der giver et festligt pust til et par jakkesætsbukser og en simpel skjorte. 

Læs også: Se hvad ELLE-redaktionen ønsker sig i julegave

Se med i galleriet, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til det simple og lækre juleoutfit med et festligt og glamourøst pust.