Foto: Imaxtree
Shoppegalleri

10 chunky støvler til dit efterårslook

af af Josephine Aarkrogh 17/09/2020
Kalenderen siger september, og det betyder, at vi skal forberede os på koldere temperaturer og fine efterårslooks. Drømmer du også om at gå efteråret i møde med lune fødder så læs med her, hvor ELLEs moderedaktion har samlet 10 bud på en chunky støvle, der sikrer dig et tjekket (og varmt) efterårslook.

Efteråret er over os, og det betyder, at vi lige så stille skal skifte vores flip-flops ud med et par lækre støvler.

Den chunky støvle, som vi allerede fik en forsmag på sidste år, er vendt tilbage - og er slet ikke til at komme udenom dette efterår.

Støvlerne kan styles på mange forskellige måder og sikrer ethvert outfit lidt kant. Vælg en chunky støvle med et langt skaft og brug den med en kort kjole til efterårets lune dage eller prøv den korte, hvide udgave til et par jeans og en sweater for at gøre dit outfit en anelse mere feminint.

Læs også: 10 items til et cool septemberlook

De chunky støvler kommer i et hav af variationer, så om du er til hvide, sorte, lange eller korte, findes der et par støvler til enhver smag.

Er du også på udkig efter et par cool, chunky støvler til dette efterår, så se med i galleriet herunder og find det par, som passer perfekt til dig.