Johannes favoritter, casual eller elegant?
Foto: @johannebrostroem & PR
Johannes favoritter

10 casual items, du nemt kan gøre elegante

af Johanne Brostrøm 29/09/2021
Pift din garderobe op med styles, der nemt kan dresses op og ned alt efter humør og anledning. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet 10 favoritter, der kan fange looket, hvad end det skal være casual eller elegant.

At være casual eller elegant, kan for mange virke som to modstridende looks. Men tro det eller lad være, vejen fra et casual hverdagslook til et elegant aftenlook er ikke så lang.

Det kan være en god idé at gå efter styles til din garderobe, som du nemt kan dresse både op og ned alt efter dit humør og den givne anledning. 

Læs også: Shop disse 10 stilrene items fra herregarderoben

Du kan med fordel investere i en af sæsonens lækre strikkjoler! De er super nemme at dresse ned til hverdag ved at style den med en chunky boot eller dine foretrukne sneakers. Til aftenbrug kan den nemt dresses op med en lille hæl.

Et par lyse jeans med en loose pasform er også en rigtig god investering. Style dem med en herreblazer, strik eller med en crispy skjorte for at skabe et afslappet hverdagslook. Ved blot at tilsætte en smuk clutch, som denne fra Malene Birger, og en kittenheel får du hurtigt skabt et mere elegant udtryk.

Smid en oversize slå-om frakke over skuldrene, style den med et af Totêmes klassiske silketørklæder i halsen, og afslut med et par gyldne øreringe med en fin bølge-detalje. Tres chik! 

Se med i galleriet herunder, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, deler sine favoritter, du med fordel kan bruge til både dine elegante- og casual-looks.