Foto: Sean McMenomy
Johannes favoritter

10 budgetvenlige 70'er-items

af Johanne Brostrøm 4/03/2020
Dyrk sæsonens 1970’er-trend, hvor sarte nuancer og feminine detaljer med referencer til det forgangne årti giver dig det helt rigtige retro-look. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til tendensen.

Trends kommer ofte igen, og som altid får nogle af de store modehuse inspiration fra tidligere årtier - lige nu især 20'erne, 70'erne og 80'erne. Hvis du også bliver tiltrukket af 70'ernes casual flower-power-vibe, så læs med her!

Du kan lade dig inspirere af modehuset Celine og give dit forårslook et fransk 70’er-tvist. Kig også efter det franske stilikon og designer Jeanne Damas, som er en evig inspiration til stilen - hvilket hendes eget mærke Rouje er et bevis på.

For at få de sarte nuancer og feminine detaljer i det helt rigtige retro-look, kan du kombinere de vide jeans med den korte strik, som også har det fineste hul i ryggen, og understrege looket med en kæde, en flettaske og klassiske converse.

Går du efter den mere romantiske version, er flagrende blomsterkjoler et musthave! Brug dem med alt fra sneakers og chunky ankelstøvler til flade sandaler, og tilføj en grov strik over eller en oversized blazer for et mere moderne touch.

Læs også: Barbara Gullstein: Her er mine martsfavoritter

Er du også vild med de populære 70’er-vibes, så se med i galleriet hvor ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøm har udvalgt sine 10 favoritter.