Spottet på Instagram 10 bud på de cool, løse læderbukser

Foto: @josefinehj

Hvis du endnu ikke ejer et par løse læderbukser, så kan du roligt investere i et par denne sæson – den stilsikre klassiker er atter blevet spottet blandt Instagrams mest fashionable influencere, der som altid er en rimelig god indikator for, hvad vi kan forvente bliver moderne.

De fashionable influencere har den seneste tid prydet vores instagramfeed med smukke stylinger af den løse læderbuks, der foruden at være trendy også er et lunere alternativ til et par jeans. Her er Mathilde Gøhler bl.a. spottet i et par læderbukser med hvide syninger, der giver noget cool kant stylet med en sort T-shirt og grå frakke. Et cool hverdags-look, der både er kantet og afslappet.

Hvis du er til den mere farverige udgave, så lad dig inspirere af influenceren, Anna Sarlvit, der er hoppet i et par lilla læderbukser med tilhørende lilla lædertop.  

Er du mere til de jordnære, brunlige farver, så lad dig inspirere af designeren og influenceren, Jeanette Madsen, der er hoppet i lysebrune toner fra top til tå. Et outfit, der både kan styles op og ned alt efter valg af sko og accessories.

Som det fremgår, så kommer bukserne i mange forskellige udgaver, og i galleriet kan du swipe igennem den budgetvenlige, veganske, dyre og farverige. Så uanset hvad du er til, så er du sikker på at kunne matche trenden.

ELLEs modeteam har samlet 10 bud på den løse læderbuks, der med garanti vil komme til at pryde din garderobe hele efteråret og vinteren.

Løse læderbukser

Relaterede artikler