10 bud på de cool, baggy jeans
Foto: @camillecharriere & PR
Slut med skinny jeans

10 bud på de cool, baggy jeans

af Josephine Aarkrogh & modeassistent Mia Oldengaard, redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 22/04/2021
Denimtrenden er nok én af de trends, som aldrig går helt af mode – pasformen på dine jeans kan dog godt ændre sig over tiden, og nu skal de allerhelst være baggy! ELLE har derfor hjulpet dig lidt på vej og fundet 10 bud på de cool, baggy jeans.

Hvad end vi kigger på nye designsamarbejder, som for eksempel Levis x Ganni, eller om vi tjekker de nyeste streetstyle trends ud på Instagram, så er de baggy jeans blevet et absolut must have denne sæson.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi bevæger os nemlig væk fra den slanke og slim silhuet og i stedet hen imod den lidt mere løse og baggy pasform. Du kan derfor også roligt ligge dine skinny jeans på hylden og i stedet gå på jagt efter et par baggy jeans – allerhelst lidt for lange, så de falder pænt ned over dine sko.

Læs også: 10 stilede items i linned fra UNIQLO

Style gerne dine baggy jeans med en tynd og fin cardigan, sneakers og et farverigt hårspænde eller en chunky scrunchie. Til date night (hvad end det er med veninderne eller kæresten) er de baggy jeans perfekte sammen med et par strappy sandaler, en blazer og et par store hoops.

Foto: @emilisindlev
Foto: Imaxtree

Uanset om du er mest til Weekdays straight leg jeans, eller mere til Magda Butryms løse og højtaljede jeans, så er der med garanti et par baggy jeans, som falder i din smag!

Læs også: Barbara Egholm: "Se mine sko"

ELLEs modeteam har i galleriet herunder fundet 10 bud på de cool, baggy jeans – swipe løs og find dit nye par yndlingsjeans!