Slut med skinny jeans 10 bud på de cool, baggy jeans

Foto: @camillecharriere & PR

Hvad end vi kigger på nye designsamarbejder, som for eksempel Levis x Ganni, eller om vi tjekker de nyeste streetstyle trends ud på Instagram, så er de baggy jeans blevet et absolut must have denne sæson.

Vi bevæger os nemlig væk fra den slanke og slim silhuet og i stedet hen imod den lidt mere løse og baggy pasform. Du kan derfor også roligt ligge dine skinny jeans på hylden og i stedet gå på jagt efter et par baggy jeans – allerhelst lidt for lange, så de falder pænt ned over dine sko.

Læs også: 10 stilede items i linned fra UNIQLO

Style gerne dine baggy jeans med en tynd og fin cardigan, sneakers og et farverigt hårspænde eller en chunky scrunchie. Til date night (hvad end det er med veninderne eller kæresten) er de baggy jeans perfekte sammen med et par strappy sandaler, en blazer og et par store hoops.

Foto: @emilisindlev

Foto: Imaxtree

Uanset om du er mest til Weekdays straight leg jeans, eller mere til Magda Butryms løse og højtaljede jeans, så er der med garanti et par baggy jeans, som falder i din smag!

Læs også: Barbara Egholm: "Se mine sko"

ELLEs modeteam har i galleriet herunder fundet 10 bud på de cool, baggy jeans – swipe løs og find dit nye par yndlingsjeans!

Baggy jeans

Læs også: Se Julia Roberts i front for ikonisk relancering, der får smilet frem

Relaterede artikler